Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل اداره تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه بیان اینکه در دوران جدید تحول دستگاه قضایی، سیاست احیای کارخانه‌های تعطیل و یا ارتقای شرکت‌های نیمه تعطیل مورد توجه قرار گرفته است، گفت: از آنجا که تعطیلی یک واحد تولیدی آثار و تبعات زیادی به همراه خواهد داشت، اداره تصفیه که از ادارات ستادی قوه قضائیه است به جای آنکه شرکت‌های ورشکسته را تعطیل کند آن‌ها را تحت نظر خود قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبر گزاری میزان - برنامۀ «گفت‌وگوی اقتصادی» رادیو گفت‌وگو با مشارکت تحریریه اقتصادی خبرگزاری میزان، عصر امروز شنبه با حضور «لقمان کیاپاشا» مدیرکل اداره تصفیه امور ورشکستی قوه قضائیه، «سید محمدعلی نوابی» معاون قضایی اداره کل تصفیه امور ورشکستی قوه قضاییه و «حمیدرضا نوابی» مدیرعامل شرکت لابراتوار داروسازی و بهداشتی شِفا با موضوع «حمایت‌های قوه قضائیه از واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل برای بازگشت به چرخه اقتصاد» برگزار شد.   فایل صوتی برنامۀ «گفت‌وگوی اقتصادی» کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   لقمان کیاپاشا در ابتدای این برنامه، با بیان اینکه ورشکستگی در اصطلاح حقوقِ تجارت به معنای درماندگی در کسب و تجارت و حالتی است که تاجر نتواند تعهدات تجاری خود را عملی کند و از پرداخت دیون خود متوقف می‌شود، گفت: بعد از اینکه حکم ورشکستگی به موجب حکم دادگاه صادر شد، دادگاه علاوه بر آن یک نفر را به سمت «مدیریت تصفیه» تعیین می‌کند تا حساب‌های تاجر ورشکسته را تصفیه و دیون او را پرداخت کند و از تاریخ صدور ورشکستگی، بستانکاران فرد ورشکسته مکلف‌اند خود را به مدیر تصفیه یا اداره تصفیه، معرفی و مدارک مطالبات خود را تسلیم کنند تا طلب آن‌ها ثابت شود.

وی افزود: شناسایی، صورت برداری و مهر و موم اموال و تحقیق از مدیران شرکت در راستای شناسایی اموال از جمله سازوکارهای اداره تصفیه در راستای انجام وظایف اوست و اگر مدیران شرکت طبق قانون اموال را در دسترس قرار ندهند قانون برای آن‌ها مجازات در نظر گرفته است.

مدیر کل اداره تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه اضافه کرد: همچنین قانون‌گذار تصریح دارد در صورتی که اداره تصفیه تشخیص دهد می‌تواند اموال (انبارها، مغازه‌ها و کالاها) را تحت نظارت خود اداره کند.

کیاپاشا با بیان اینکه قانون‌گذار برای شرکت‌های ورشکسته، ساماندهی یا احیا را در نظر نگرفته است مگر در مواردی که تعطیلی منجر به آسیب‌های فراوان شود گفت: این در حالی است که در خیلی از کشورهای دنیا تنها امر تصفیه در نظر گرفته نمی‌شود.   وی با بیان اینکه در دوران جدید تحول دستگاه قضایی، سیاست احیای کارخانه‌های تعطیل و یا ارتقای شرکت‌های نیمه تعطیل مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: از آنجا که تعطیلی یک واحد تولیدی آثار و تبعات زیادی به همراه خواهد داشت، اداره تصفیه که از ادارات ستادی قوه قضائیه است به جای آنکه شرکت‌های ورشکسته را تعطیل کند آن‌ها را تحت نظر خود قرار می‌دهد.

مدیر کل اداره تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه اضافه کرد: هم اکنون در حدود ۱۱۸ شرکت ورشکسته تحت نظر  اداره تصفیه فعالیت دارند که اگر تعطیل می‌شدند بالغ بر ۸ هزار نفر بیکار می‌شدند.   کیاپاشا یادآور شد: در حدود ۱۲ استان، اداره تصفیه داریم که این ادارات تابع اداره کل هستند و شرکت‌هایی را تحت نظر دارند که باعث شده از تعطیلی آن‌ها جلوگیری شود.
وی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان بحث بنگاه داری قوه قضائیه مطرح نیست، گفت: اداره تصفیه در دو قالب «اجاره» و «مدیریت پیمان» این شرکت‌ها را مدیریت می‌کند تا کارگران بیکار نشوند و این در صورتی است که این اداره با تعطیلی این شرکت‌ها می‌تواند دردسری برای خود ایجاد نکند.

مدیر کل اداره تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه با بیان اینکه در هیچ کجای دنیا این‌گونه نیست که حکم ورشکستگی سریع صادر شود و پس از ضبط اموال، واحد تولیدی را تعطیل کنند گفت: در اکثر کشورها سازمانی به نام «سازمان بازسازی» وجود دارد که اگر متوجه شود یک واحد تولیدی دچار مشکل شده قبل از آنکه روی امر قضایی آن اقدام کنند سعی می‌کنند در قالب‌های مختلف فرصت به بازسازی به آن بدهند تا سر پای خود بایستد و اگر بعد از دو سه سال هیچ اتفاق مثبتی نیفتاد، آن زمان است که حکم به ورشکستگی می‌دهند.

کیا پاشا اظهار داشت: از آنجا که ما فقدان این قانون هستیم، دستگاه قضایی دستورالعمل‌های متعددی را در حمایت از واحد‌های تولیدی صادر کرده است که در هیچ یک از دوران قوه قضائیه چنین توجه‌ای به امر تولید نشده است در صورتیکه اگر قوانین در حمایت از واحد‌های تولیدی کافی بود نیاز به این همه دستورالعمل نداشتیم.   وی در خصوص طرح پایش واحد‌های تولیدی نیز با بیان اینکه همه واحد‌های تولیدی جامعه هدف این طرح هستند بیان کرد: شناسایی بنگاه‌های تعطیل قابل احیاء، شناسایی بنگاه‌های غیر تعطیل نیازمند حمایت قضایی و شناسایی و برخورد کیفری با متخلفان و عاملان تعطیلی واحد‌های تولیدی سه هدف این طرح هستند که مقدمات انجام این کار با همراهی دادستان کل کشور، سازمان بازرسی کل کشور، وزارت صمت و اداره کل تصفیه امور ورشکستگی فراهم شده و در حال شناسایی این واحد‌ها هستیم.

وی افزود: اطلاعات لازم را از استان‌های مختلف دریافت کردیم تا بتوانیم بر اساس این طرح، تا آنجا که قوه قضائیه و قانون اجازه می‌دهد در جهت سرپا نگه داشتن شرکت‌هایی که دچار مشکل شده اند انجام وظیفه کنیم.    وی با تاکید بر اینکه حمایت دستگاه قضا از واحد‌های تولیدی منجر به بهبود این رتبه شده است گفت: با اصلاح شاخص ورشکستگی توانستیم شاهد بهبود رتبه بندی کشور از سوی بانک جهانی باشیم و رتبه کشور ۲۹ رتبه ارتقا پیدا کرده است.   مدیر کل اداره تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه همچنین با اشاره به اینکه در راستای طرح پایش واحد‌های تولیدی ظرف یک تا دو ماه آینده دو کارخانه بزرگ را راه اندازی خواهیم کرد که یکی از آن‌ها «کارخانه وارنا» در ورامین است گفت: راه اندازی به معنای اینکه کارخانه از حالت تعطیلی در آید و شروع به تولید کند و سهامداران این شرکت هم جزو مجریان این طرح خواهند بود.

وی در پایان اظهاراتش نیز خاطر نشان کرد: واحد‌های تولیدی دچار مشکل می‌توانند در جهت دریافت همراهی و مساعدت به ستاد اقتصاد مقاومتی قوه و ستاد تسهیل واحد‌های تولیدی در سطح استان‌ها مراجعه کنند.   همچنین سید محمد علی نوابی معاون قضایی اداره کل تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه نیز با بیان اینکه در سال‌های اخیر قبح ورشکستگی شکسته شده گفت: با وجود مزایایی که صدور حکم ورشکستگی برای ورشکسته ایجاد می‌کند در دهه اخیر تعداد پرونده‌های ورشکستگی رو به افزایش است و این موضوع تا حدی پیش رفته که جنبه سوءاستفاده پیدا کرده است.

وی با تاکید بر اینکه وقتی صحبت از شرکت ورشکسته می‌شود صحبت از شرکت‌های کوچک نیست بیان داشت: شرکت به نام آلومینیوم پارس استان مرکزی و شرکت سبلان پارچه از جمله بنگاه‌های اقتصادی هستند که مستقیما در اقتصاد کشور موثر هستند که با کمک دستگاه قضایی احیا شدند.   معاون کل اداره تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه نیز با بیان اینکه حمایت از واحد‌های تولیدی علاوه بر حمایت از تولید داخل و اقتصاد منجر به بهبود رتبه جهانی فضای کسب و کار شده است گفت: از سال ۲۰۰۴ هر ساله بانک جهانی، وضعیت کسب و کار کشور‌ها را بر اساس ده شاخص مورد بررسی قرار می‌دهد که یکی از این شاخص ها، ورشکستگی است و در این شاخص نیز چهار موضوع مدنظر است؛ اول اینکه یک بنگاه تولیدی که ورشکسته اعلام می‌شود در چه مدتی امر تصفیه اش انجام می‌شود، دوم اینکه چه مبلغی به بستانکاران بازگشت داده می‌شود، سوم اینکه در فرآیند امر تصفیه چه میزان هزینه می‌شود و چهارم بحث جامعیت تاثیر گذاری قوانین است.

وی ادامه داد: بانک جهانی در بررسی وضعیت ایران؛ در موضوع زمان انجام امر تصفیه مدت زمان ۴.۵ سال، مبلغ بازگشت داده شده است به بستانکاران را ۲۳ درصد، هزینه‌هایی که در فرآیند تصفیه تحمیل می‌شود را بین ۱۵ تا ۲۳ درصد درنظر گرفته است و به جامعیت قوانین نیز از ۵ تا ۱۶ نمره داده بود که در چندین مرحله از ناحیه وزارت اقتصاد اعتراض ما اعلام شد که نتیجه‌ای نداد.
نوابی ادامه داد: تا اینکه در چهار، پنج سال پیش در یک جلسه‌ای که نمایندگان بانک جهانی به ایران آمده بودند همکاران ما توانستند این موضوع را اثبات کنند که مدت زمان امر تصفیه در کشور ۴ سال، مبلغی که به بستانکاران بازگشت داده شده (غیر از طلبکارانی که وثیقه دارند مثل بانک ها) ۸۰ درصد، سر جمع هزینه‌ها حداکثر تا ۱۰ درصد است.   حمیدرضا نوابی مدیر عامل شرکت لابراتوار داروسازی و بهداشتی شفا نیز در بخش دیگری از این گفت‌وگو با بیان اینکه ورود دستگاه قضایی به ویژه معاون دادستانی کل کشور به پرونده این شرکت در سال گذشته مانع از تعطیلی آن شد، گفت: با شرکتی که مراوده تجاری داشتیم مغایرت حسابی پیش آمد و این شرکت از طریق قوه قضائیه طرح دعوا کرده بود که در نهایت دادگاه حکم به توقیف اموال شرکت داده بود که اگر اموال شرکت که بخشی از آن ماشین آلات خط تولید است متوقف می‌شد تولیدات شرکت با اختلال مواجه می‌شد و حدود ۵۰۰ نفر که به طور مستقیم و ۳ هزار نفر که به طور غیر مستقیم در این شرکت کار می‌کردند بیکار می‌شدند.

وی افزود: همچنین با توجه به اینکه فعالیت این شرکت دارویی است می‌توانست در تأمین داروی مورد نیاز کشور اختلال ایجاد کند.

این تولید کننده خاطر نشان کرد: کمیته‌ای که در قوه قضائیه در جهت حمایت از تولیدکنندگان تشکیل شده باعث دلگرمی تولیدکنندگان است و آن‌ها می‌دانند که اگر موقعیت حساسی پیش آید و واحد تولیدی آن‌ها به خطر بیفتد قوه قضائیه از آن‌ها حمایت خواهد کرد.   برنامۀ «گفت‌وگوی اقتصادی» از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۵:۳۰ امروز شنبه یکم خرداد ۱۴۰۰ به تهیه‌کنندگی لیلا یگانه و اجرای وحید عظیم‌نیا از رادیو گفت‌وگو پخش شد.   بیشتر بخوانید: راه‌اندازی کلینیک داوری صنعت در سراسر ایران/  فریاد جامعه صنعتی با پشتوانه امنیت‌زایی قوه قضائیه بلند شده و نسبت به اشتباهات حرف دارد   انتهای پیام/ برچسب ها: تولید دستگاه قضا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تولید دستگاه قضا واحد های تولیدی دستگاه قضایی واحد تولیدی بانک جهانی امر تصفیه اداره کل شرکت ها تحت نظر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۰۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پساب غسالخانه باغ‌رضوان اصفهان تصفیه می شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی حاجیان ظهر سه‌شنبه به مناسبت چهلمین سالگرد تأسیس آرامستان باغ رضوان با بیان اینکه وضعیت پساب غسالخانه این مجموعه دو سال است ساماندهی شده و تصفیه می‌شود، اظهار داشت: درختان غیر مُثمر باغ رضوان با این پساب تصفیه شده آبیاری می‌شود.

معضل دفن پسماندهای پزشکی در باغ رضوان برطرف شد

وی با بیان اینکه دفن پسماندهای پزشکی، اتوکلاوها و اعضای بدن به سایت دفن شاهین شهر منتقل شده است، خاطرنشان کرد: سال‌ها بود که دفن اتوکلاوها در آرامستان باغ رضوان به مساله جدی تبدیل شده بود که با پیگیری و البته همکاری مدیران استان ۲ سال است که دیگر اتوکلاو و پسماند پزشکی در باغ رضوان دفن نمی‌شود.

حاجیان ابراز داشت: سازمان آرامستان‌ها مهمترین سازمان شهرداری اصفهان است که با مسائل دینی و شرعی مردم رو به رو است و سال گذشته توسط دفتر نماینده رهبری رتبه اول انجام امور شرعی را کسب کردیم.

ساخت منبع ۵۵ هزار مترمکعبی برای استحصال روان‌آب‌های اصفهان

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان به ساخت منبع ۵۵ هزار مترمکعبی آب در باغ رضوان اشاره کرد و گفت: این منبع به میزان ۸۲ درصد کل ظرفیت ذخیره آب مناطق پانزده‌گانه شهرداری اصفهان است و با اهداف زیست محیطی در گوشه‌ای از این آرامستان با استفاده از ثقل زمین و برای استحصال روان‌آب‌های سطحی شهر جانمایی شده است.

حاجیان افزود: روان‌آب‌های شهری در زمان بازندگی قرار است در این منبع از طریق کانال‌ها جمع آوری شود و برای مصارف آرامستان پیش بینی شده اما برای شرب نیست روان‌آب‌های اصفهان جمع آوری شود.

هوشمندسازی سیستم آبیاری فضای سبز باغ رضوان

وی با بیان اینکه در کنار این منبع آب، یک هزار و ۴۰۰ اصله درخت کاشته شده است، ادامه داد: طی سال گذشته کاشت درخت و درختچه در سطح پنج هکتار در راستای توسعه فضای سبز باغ رضوان انجام شده ضمن اینکه در طرح کاشت یک میلیارد درخت با همکاری اداره کل منابع طبیعی استان ۴۰۰ هزار نهال در باغ رضوان تولید و به اطراف شهر اصفهان منتقل شد.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه باغ رضوان ۱۶۰ هکتار فضای سبز و ۱۲۲ هزار درخت و درختچه دارد، افزود: با توجه به وسعت فضای سبز این آرامستان که ریه‌های تنفسی شرق اصفهان محسوب می‌شود، هوشمندسازی سیستم آبیاری فضای سبز در حال اجراست و تاکنون در ۵۰ هکتار انجام شده است به طوری که تمام امور آبیاری هوشمند است و به سنسور جغرافیایی و رطوبت سنج مجهز بوده و مشخص می‌کند که درختان چه زمان نیاز به آبیاری دارند.

جزئیات تعرفه‌های خدماتی آرامستان‌های اصفهان

حاجیان در ادامه به تعرفه قبور و هزینه ارائه خدمات کفن و دفن در آرامستان‌های اصفهان اشاره کرد و گفت: بالاترین قیمت قبر یک طبقه در قطعه یک باغ رضوان ۵۰ میلیون تومان و کمترین هزینه مربوط به قطعات ۸۰ و ۹۰ این آرامستان و سه میلیون تومان است درحالی که آماده‌سازی هر قبر حدود ۲۰ میلیون تومان برای سازمان آرامستان‌ها هزینه دارد و در حقیقت سوبسید داده می‌شود.

وی ادامه داد: خدمات تغسیل در باغ رضوان سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، آرامستان‌های محلی یک میلیون و ۴۵۰ هزار و برای افرادی که در بقاع متبرکه دفن می‌کنند هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

از پس اوقاف بر نیامدیم

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان در پاسخ به سوالی درباره دفن برخی افراد در بقاع متبرکه این شهر، اظهار داشت: در این خصوص با کمک اعضای شورای شهر و فرماندار اصفهان جلسات متعدد برگزار شد که در بقاع متبرکه دفن ممنوع شود اما ما از پس اوقاف بر نیامدیم؛ اوقاف راه خود را می‌رود و مدیریت شهری تسلطی بر این موضوع ندارد، سازمان اوقاف از تهران دستور می‌گیرند، فقط به ما قول دادند که دفن در این بقاع را کاهش دهند.

حاجیان اضافه کرد: دفن افراد در آرامستان‌های محلی در غرب اصفهان نیز با رضایت خود مردم است و دفن اصولی انجام می‌شود و مرکز بهداشت نیز رضایت داشته است.

وی افزود: غیر از دفن در بقاع متبرکه ما دفن دیگری در یک مدرسه داشتیم که پیگیری قانونی کردیم و لازم است که دستگاه‌های اجرایی ورود کنند.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان با بیان اینکه در دوره من در این سازمان هیچ دفنی در قطعه نام‌آوران انجام نشده است، خاطرنشان کرد: یا توجه به اجرای قوانین و مصوبات طی دو سال اخیر، خرید و فروش و دلالی قبر در باغ رضوان غیرممکن است اما افراد تنها برای اعضای درجه یک خانواده می‌توانند قبر را انتقال دهند.

حاجیان با بیان اینکه مالیاتی بر قبور نداریم، اضافه کرد: اگر فردی از سال ۱۳۹۹ قبر خریداری کرده باشد سالانه ۲۵۰ هزار تومان باید برای خدمات قبور پرداخت کند.

وجود سگ‌های ولگرد در باغ رضوان معضلی خطرناک است

وی همچنین درخصوص وجود سگ‌های ولگرد در آرامستان باغ رضوان، گفت: علت این معضل وجود سایت نگهداری حیوانات است که در کنار باغ رضوان ساختند و حتی شب به شب از شهرهای اطراف اصفهان برای اینکه هزینه نگهداری حیوانات بالاست، آنها را به این محل آورده و در سایت رها می‌کنند.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه در مواردی دیده شده که حتی افراد به این سگ‌ها در باغ رضوان غذا می‌دهند، تصریح کرد: وجود سگ‌های ولگرد در باغ رضوان معضلی بزرگ و خطرناک است و طی روزهای آینده این مهم را از طریق معاونت خدمات شهری پیگیری خواهیم کرد.

حاجیان در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر ممنوعیت استفاده تصاویر بانوان فوت‌شده، گفت: عکس بانوان با رعایت چارچوب‌ها نصب می‌شود.

وی همچنین به تکمیل ساختمان مانیتورینگ و تأسیسات و دوربین‌های مدار بسته باغ رضوان تا خردادماه اشاره کرد و گفت: مانیتورینگ باغ رضوان ۱۴۶ دوربین دارد که ۱۲ عدد از آنها دوربین تردد شمار است که ورود و خروج خودروها را ثبت کنند.

تامین نیمی از برق مورد نیاز باغ رضوان از انرژی‌های پاک

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه باغ رضوان سالانه ۱۲۰۰ کیلووات برق استفاده دارد، اضافه کرد: طرح تولید ۵۵۰ کیلووات از طریق پنل‌های خورشیدی در باغ رضوان در حال اجرا است که با بهره‌برداری از آن ۴۵ درصد مصرف برق را خود تولید خواهیم کرد و در شبکه برق اصفهان قرار می‌گیرد.

حاجیان درخصوص طرح پدافند غیرعامل در آرامستان باغ رضوان گفت: در این زمینه دیزل ژنراتورهای با ظرفیت ۵۴۰ کیلووات در نظر گرفتیم که اگر در زمان وقوع حوادث برق قطع شود ۴۵ درصد برق باغ رضوان را تأمین می‌کند.

وی اضافه کرد: بودجه سال جاری سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان ۲۱۶ میلیارد تومان پیش بینی شده که توسط خود سازمان جذب و هزینه می‌شود.

کد خبر 6099393

دیگر خبرها

  • شناسایی رسوب ۲۵ همت در سپرده دستگاه‌ها با حساب واحد خزانه
  • قرارگاه ملی مسجد باید بر تقویت ساختار مردمی اداره مساجد همت گمارد 
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی استان برای تحقق جهش تولید
  • معین وزارت اقتصاد طالبان: در دوران جمهوریت «فساد» به فرهنگ تبدیل شده بود/ به عنوان فردی «شیعه» با صلاحیت کامل در ساختار امارت اسلامی مشغول هستم
  • لزوم گسترش اکتشافات مس با روش‌های نوین
  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • پساب غسالخانه باغ‌رضوان اصفهان تصفیه می شود
  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی